Municipality History Sports & tourism Culture & heritage Events Places to visit

Реклама: хотел Танне

Условия за ползване на този сайт

Всички материали, публикувани на този сайт, представляват обект на авторско право и при ползването им следва да се спазват разпоредбите на Закона за авторското право и сродните му права.

  1. Новините от Банско, публикувани на главната страница и в раздел "Събития" и "Архив" могат да се цитират изцяло или частично, като се посочва източникът (авторът на материала и www.banskobg.org). Ако се ползват за онлайн медиа, www.banskobg.org трябва да е активен линк.
  2. Всякакви други материали могат да се копират, цитират, репродуцират по какъвто и да било начин онлайн или офлайн единствено след получаване на писмено съгласие от екипа на сайта и само при условията, посочени в същото.
  3. Материали от сайта с конкретно предназначение (например фотографии за Desktop-подложки) е разрешено да се ползват само за лични нужди и по съответното предназначение. За всяко друго ползване важат условията по т.2
  4. При ползването на материали с разрешение същите не могат да се модифицират. (Например, не е разрешено да се заличават надписите www.banskobg.org във фотосите за Desktop-подложки).
  5. Материали, изработени и поставени в Интернет по поръчка на наши клиенти (хотели, механи и др. обекти) можете да поискате и от собствениците или мениджърите на съответните обекти, които разполагат с по-качествени оригинали. Нямате право директно да копирате такива материали от сайта.
  6. Всички мнения във форумите на сайта се предоставят доброволно от авторите им и стават собственост на екипа на сайта по силата на тези Условия. Екипът на сайта може да редактира, изтрива и свободно да ползва за всякакви цели тези материали като собствени. За ползването им от трети лица важат същите условия, както за авторските материали на сайта (т.2)
  7. Всички материали, представени чрез RSS канал, могат да се ползват свободно при условие, че не се модифицира съдържанието им, включително линковете към този сайт и авторските права.

Едно от задълженията на екипа на сайта е да следи постоянно всички онлайн и офлайн материали, свързани с Банско, така че обикновено злоупотребата се забелязва своевременно и няма да се толерира по никакъв начин.

За контакти по въпроси, свързани с ползването на авторски материали: marketing@grad.bg или 0898 448 696.

 
Бърза навигация : начало | община | история | туризъм | култура | събития | справочник

Copyright © 24-Jan-2008 The Municipality of Bansko. Site designed & maintained by Здравословно Хранене
Home